Met het zogenaamde Voice-over-IP protocol (VoIP) kunnen wij een digitale telefooncentrale voor u inrichten. Tegen een zeer voordelig tarief kan wereldwijd gebeld worden met een geschikt toestel. De digitale telefooncentrale is leverbaar met een uitgebreid en personaliseerbaar telefoniepakket: definiëren voicemailberichten, aanmaken call groups, meerdere lijnen gebruiken, opnemen gesprekken, inkomende gesprekken in een wachtrij plaatsen, en nog veel meer.

Phonetool

De Phonetool is een krachtig stuk gereedschap voor gebruik en beheer van de digitale telefooncentrale. In de Phonetool wordt een overzicht getoond met de beschikbare lijnen en interne nummers. U kunt hierin uw eigen instellingen beheren. Ook is er de mogelijkheid om het publieke adresboek te koppelen. De algemene instellingen kunnen worden beheerd door een aangewezen telefoniebeheerder.

Statisticall

Met Statisticall krijgt u inzicht in het belgedrag binnen uw bedrijf, overzichtelijk en eenvoudig in uw favoriete internetbrowser. Wilt u weten wie met wie heeft gebeld, of hoeveel de wachttijd bedroeg? In het overzichtsscherm ziet u alle gesprekken die via uw telefooncentrale zijn gevoerd. U kunt precies nagaan wanneer een gesprek is gevoerd. Met de uitgebreide zoek- en filteropties kunt u heel gericht vinden wat u zoekt..

Wij doen dit in samenwerking met 1A het bedrijf waar wij ook mee samenwerken t.a.v. de server voor zakelijke klanten

Telefoons

Wij hebben diverse telefoons voor u die goed werken met onze digitale telefooncentrale.

Meer weten over VoIP? Informeer vrijblijvend bij Robo-internet! 015 369 77 99